Gratis frakt på ordrar över kr 200
Vad är ett PopGrip? Ta reda på HÄR

Environmental & Social Impact

collection banner image

”Gör ditt bästa.”

David Barnett, grundare och VD
2019 ÅRS RAPPORT OM FÖRETAGETS ANSVAR

FILANTROPI

PopSockets är stolta över att ha donerat nästan fyra miljoner USD till våra 400 globala välgörenhetspartner. Genom Poptivism bjuder vi in alla till att göra skillnad för de frågor som de brinner för.

collection banner image

VÅRA MEDARBETARE

Så snart du kliver innanför dörren är det lätt att se att PopSockets inte är ett vanligt företag. Visst har vi en massa bra produkter som spelar en roll i det, men det mesta har vi våra medarbetare att tacka för.

collection banner image

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER

PopSockets strävar efter att säkerställa att varje person som är delaktig i tillverkningen av våra produkter – från fabriksgolvet till företagets huvudkontor – behandlas med respekt och värdighet.

collection banner image

PLANETEN

PopSockets erbjuder gratis återvinning av alla PopSockets produkter, förpackningar samt telefonfodral från andra varumärken som säljs i USA, Storbritannien och Tyskland. Vi arbetar också hårt med att öka andelen miljövänliga material som används i produktionen av, samt i förpackningarna till, våra produkter. Vi har även gjort stora framsteg när det gäller att minska vårt avfall och våra utsläpp.

collection banner image