Företagets ansvar

Här på PopSockets strävar vi efter att göra goda gärningar som ständigt förbättrar välbefinnandet för både planeten och alla dess levande varelser. Vårt team är fast beslutet att driva långsiktiga, positiva miljömässiga och sociala förändringar genom att samarbeta med ledande ideella organisationer, volontärarbeta med effektfulla projekt och arbeta för att göra vår leveranskedja så miljövänlig och etisk som möjligt. Vi strävar efter att minimera påverkan av våra produkter på miljön och djurlivet samtidigt som vi vill maximera välmåendet för alla som vi arbetar med. För att förverkliga vår vision hoppas vi kunna mobilisera och kombinera effekten av våra miljontals lojala, engagerade konsumenter, vårt innovativa globala team och vår operativa expertis.

PLANETEN

PopSockets erbjuder gratis återvinning av alla PopSockets produkter, förpackningar samt telefonfodral från andra varumärken som säljs i USA, Storbritannien och Tyskland. Vi arbetar också hårt med att öka andelen miljövänliga material som används i produktionen av, samt i förpackningarna till, våra produkter. Vi har även gjort stora framsteg när det gäller att minska vårt avfall och våra utsläpp.

PopGrip Plant with the different components made of 56% corn startch, 52% canola oil, 70% castor beans.

FILANTROPI

PopSockets är stolta över att ha donerat nästan fyra miljoner USD till våra 400 globala välgörenhetspartner. Genom Poptivism bjuder vi in alla till att göra skillnad för de frågor som de brinner för.

Doctor wearing a facemask and Médecins Sans Frontières / Doctors Without Border shirt.

VÅRA MEDARBETARE

Så snart du kliver innanför dörren är det lätt att se att PopSockets inte är ett vanligt företag. Visst har vi en massa bra produkter som spelar en roll i det, men det mesta har vi våra medarbetare att tacka för.

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER

PopSockets strävar efter att säkerställa att varje person som är delaktig i tillverkningen av våra produkter – från fabriksgolvet till företagets huvudkontor – behandlas med respekt och värdighet.