HELGERBJUDANDE - 20% rabatt på personliga produkter

PopGrip Landing Page
UGC

Vad är en PopGrip?

Det är ett grepp för telefonen. Ett telefonstativ. En chans att visa upp din stil, när du vill, hur du vill. Du kan även skapa din egen design!

Och de är inte bara för din telefon heller. Använd dem på din surfplatta, läsplatta eller spelenhet för extra komfort. Med PopMount-följeslagaren, fäster de vid nästan vilken vertikal yta som helst, inklusive instrumentpaneler, speglar, sängstolpar, kylskåp och väggar, för bekväm handsfree-visning.

Snacka om en livsförändrare.
UGC

Vad är en PopTop?

En PopTop är vad vi kallar designdelen av PopGrip. Nu kan du ändra din PopGrips design bara genom att ändra toppen.

Fäll ihop greppet platt, vrid 90° i valfri riktning tills du hör ett klick. Nu kan du byta ut den övre delen för att matcha din stil! Sätt tillbaka den genom att placera den ihopfällda PopToppen på basen, vrid 90° tills du hör ett klick.

Blanda, matcha och gör ett uttalande.
UGChur det fungerarUGC
SÄKERT GREPP

Undvik att tappa telefonen!

Våra PopGrips garanterar ett säkert grepp av din telefon. Säg hej till bekväm enhandstextning på språng, njut av dina bästa selfies, samtidigt som du visar upp din egna unika stil.OMPOSITIONERA

Lätt att flytta och sätta fast igen

Vill du ändra positionen på din PopGrip? Inga problem. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg:

  1. Fäll ihop din PopGrip och använd ett kreditkort eller tandtråd för att långsamt ta av den från telefonen
  2. Återaktivera gelén genom att skölja den i rumstempererat vatten. Låt lufttorka i 10 minuter (Inte längre än 15 minuter!)
  3. Rengör ytan på telefonens baksida och placera sedan på önskad plats


UGC
MATCHA DIN STIL

Ändra PopTop

PopGrip är inte ditt vanliga telefongrepp. Du kan ändra din stil på språng genom att helt enkelt byta ut skivan längst upp, vi kallar den PopTop.

Känner du dig glamourös och vild en dag — då är våra Luxe PopTops det perfekta valet. Vill du hålla det enkelt? Gör ditt val från vår kollektion med solida färger.

Det är enkelt att byta. Allt du behöver göra är att fälla ihop greppet, skjut det 90 grader och voilá du har gått in i en helt ny dimension.