Gratis frakt på ordrar över kr 200
Vad är ett PopGrip? Ta reda på HÄR

PopSockets Grundläggande Wellness


POPSOCKETS WELLNESS ESSENTIALS


När det gäller att se ut och må bättre under 2022 inser de flesta av oss att det är helhetsbilden som räknas.

Stora livsstilsförändringar som stränga dieter, kaloriräkning och långa hårda timmar på gymmet håller sällan i längden. Nu för tiden handlar det istället om att göra små justeringar här och där för att få oss att både se bra ut och må bättre.

Oavsett om det gäller sport, näring, vila och återhämtning eller sinnesro och egenvård så handlar wellness om att göra meningsfulla livsförbättringar och glömma extrema åtgärder.

I detta avseende kan vår telefon vara både en välsignelse och en förbannelse. Vi skulle alla må bättre av att minska på vår tid framför mobilskärmen, men kanske handlar det mer om "hur" och "vad" vi använder våra mobiler till.

Oavsett vad du vill fokusera på under 2022 – från guidade träningspass utomhus till att laga goda recept i köket, eller att hitta olika sätt att koppla av på och ladda upp batterierna kan PopSockets underlätta din hälsoresa i år.


HANDLA KOLLEKTIONENUGC

Sporter

Appar för hemmaträning har aldrig varit mer populära, men att försöka hänga med under ett svettigt HIIT- eller boxercise-pass samtidigt som din uppställda telefon trillar omkull gör lätt att man tappar sin flow.

Lösningen? En PopGrip låter dig placera din enhet på alla olika ytor så att du enkelt kan hänga med i träningen från den plats som passar dig bäst.

Eller ta det hela till nästa nivå (bokstavligt talat) genom att kombinera en PopGrip med en PopMount 2 Flex som enkelt lindar sig runt nästan alla objekt för att ge dig den ultimata videovinkeln.

UGC

Näring

Maten vi äter avgör till stor del hur vi ser ut, hur vi känner oss och hur väl vi presterar. Som tur har vi nära till smaskiga och samtidigt hälsosamma recept via Internet som vi kan dela med andra - eller till och med tillaga framför TikTok - men utmaningen ligger i var man ska ställa telefonen så att man kan hänga med i receptet utan att kladda ner telefonen med ingredienser.

PopGrip öppnar upp köket och gör det möjligt för dig att placera telefonen var som helst så att du kan följa receptet. Men för att verkligen försäkra dig om att din telefon är i säkerhet rekommenderar vi att du parar ihop en PopGrip med en PopMount 2 Multi-Surface - perfekt för nästan alla köksytor.

UGC

vila och återhämta dig

Vi vet alla hur viktigt det är att få en god natts sömn men när man balanserar arbete, fritid och vänner kan det ofta kännas som om tiden inte räcker till. Mängden och kvaliteten på sömnen vi får påverkar inte bara vårt humör, utan även vår vår koncentration och till och med vår diet!

Om du gillar att läsa eller streama något precis innan du slumrar till bör du inte glömma att slå på blue light filter. Med din PopGrip kan du hålla telefonen bekvämt med en hand eller ställa upp den på sängen för att streama utan att behöva hålla i den - du kommer aldrig mer behöva oroa dig för att tappa telefonen i ansiktet när du somnar!

UGC

Self care

Med lockdowns och restriktioner har de senaste åren varit både förvirrande och känslomässiga, och gjort att många upplevt en försämrad mental hälsa.

I takt med att gränserna mellan skola, kontor och hem har blivit allt suddigare är det viktigt att hitta sätt att koppla bort arbetet och skapa utrymmen för avslappning och mentalt välmående.

Appar för guidade meditationer eller yogalektioner kan hjälpa, men det kan ofta vara svårt att hänga med på mobilen - särskilt när du gör "nedåtgående hund".

Genom att kombinera din PopGrip med PopMount 2 Car & Desk är du redo att tackla även den mest utmanande vinyasan eller lugnt följa med i meditationslektionen.

#CHICCREW

Mer idéer och inspiration

UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC