Made with PlantCore™

Vad är PlantCore™?

PlantCore™ är en serie växtbaserade polymerer gjorda av majsstärkelse, rapsolja och ricinfrön. PlantCore™ används i våra nya skal såväl som i våra grepp, vilket ger konsumenterna ett bättre alternativ för en bättre planet.

Bättre grepp. Bättre planet.

Skräddarsydda PlantCore™ Grip Custom är Här

Vi introducerar PlantCore™ till “Skapa Eget”-Grips. De svartvita dragspelen på våra anpassade Grips är nu gjorda av växtbaserade material!

PlantCore™ Grip

Tillverkad med 1/3 växtbaserade material för ett mindre koldioxidavtryck.

PlantCore™-skalför iPhone 14

PlantCore™ för Människor och Planeten


PopSockets och European Foodbank Federation (FEBA) har gått samman för att hylla kraften hos växter och hjälpa till att tillhandahålla minst 10 000 portioner med färsk frukt och grönsaker till familjer som kämpar med att ställa mat på bordet.


Köp nu för att stötta familjer i nöd. Se nedan för mer information.

Stöd familjer nöd

PopSockets samarbetar med European Foodbank Federation (FEBA) för att hylla kraften hos växter och stötta familjer som kämpar med att ställa mat på bordet.


2 € från ditt köp av PlantCore™ Grip hjälper till att möjliggöra 10 000 portioner av högkvalitativ färsk frukt och grönsaker till behövande i samhällen precis som ditt.

Lär dig mer om FEBA

European Food Banks Federation (FEBA) grundades 1986 och är en europeisk ideell organisation och arbetar i samarbete med ett nätverk av fullvärdiga och associerade medlemmar i 30 europeiska länder.


Under 2020 räddade, sorterade, lagrade och omfördelade FEBA Full Members 860 000 ton mat till 12,8 miljoner människor genom samarbetet med 48 126 välgörenhetsorganisationer och tack vare professionalismen hos 37 016 medarbetare (85% volontärer).

Från den 1 april 2021 fram till 30 juni 2023: För varje PlantCore™ Grip -artikel bland de tolv befintliga färgerna och skräddarsydda versioner som säljs i Europa på www.popsockets.eu, www.popsockets.de, www.popsockets.co.uk, www.popsockets.fr, www.popsockets.nl, www.popsockets.fi, www.popsockets.se, www.popsockets.no och www.popsockets.dk ger PopSockets 2 € med garanterad minimidonation på 10 000 portioner med färsk frukt och grönsaker för att stödja Plant Positivity-programmet som administreras av European Food Bank Federation (FEBA), en välgörenhetsorganisation med uppdrag att bidra till att minska bristen på mat i Europa, genom att förebygga matsvinn och uppmana till solidaritet, genom att stödja och utveckla livsmedelsbanker i länder där det behövs som mest.