Den positiva evighetsmaskinen

Skapa en positiv inverkan på planetens hälsa och välbefinnande.

Bli bättre

Ända sedan vår grundare uppfann PopGrip genom att limma fast knappar på baksidan av sin telefon har vi förbättrat mobil-livet för våra användare.

Vi uppfinner nya grip, fästen, plånböcker, skal och laddare så att du får ett bättre grepp om din mobil, kan chatta bättre, texta bättre, ta bättre selfies, ta bättre foton, spela in bättre videos, multitaska bättre och ladda din mobil bättre.

Popsockets Growth timeline from Kickstart to Popgrip. Popsockets Growth timeline from Kickstart to Popgrip.

Bli bättre

Vi grundades för att göra livet med mobil bättre, och nu strävar vi efter att göra själva livet bättre.

Vårt uppdrag är att göra PopSockets till en positiv evighetsmaskin - ett tidlöst, globalt varumärke som har en allt mer positiv inverkan på planetens hälsa och välbefinnande.

4 M$

i donationer i kontanter och produkter

99%

av våra förpackningar är gjorda av återvunnet och FSC-certifierat material

1,3 M$

investerade i organisationer som arbetar för förändring

Voor een betere aarde

Omfamna Plant Power

Vi anser att växter är avgörande för att förbättra vår planets hälsa och välbefinnande.

Med PopGrip Plant är det första gången som vi introducerar växtbaserat material för hela vår produktlinje.

Alla våra produkter är i linje med vår djurskyddspolicy.

100% av våra företagssponsrade måltider och mellanmål är växtbaserade

Företagets ansvar

Här på PopSockets strävar vi efter att göra goda gärningar som ständigt förbättrar välbefinnandet för både planeten och alla dess levande varelser. Vårt team är fast beslutet att driva långsiktiga, positiva miljömässiga och sociala förändringar genom att samarbeta med ledande ideella organisationer, volontärarbeta med effektfulla projekt och arbeta för att göra vår leveranskedja så miljövänlig och etisk som möjligt. Vi strävar efter att minimera påverkan av våra produkter på miljön och djurlivet samtidigt som vi vill maximera välmåendet för alla som vi arbetar med. För att förverkliga vår vision hoppas vi kunna mobilisera och kombinera effekten av våra miljontals lojala, engagerade konsumenter, vårt innovativa globala team och vår operativa expertis.

Rättvisa arbetsförhållanden för alla

På PopSockets ställer vi högsta möjliga krav på våra leverantörer när det kommer till etiska och mänskliga rättigheter. Vi har vidtagit åtgärder för att säkerställa att detta förblir vår högsta prioritet. 2018 godkändes PopSockets som ett partnerföretag till Fair Labor Association (FLA), en organisation som främjar bästa praxis då det kommer till hur företag hanterar mänskliga rättigheter inom leverantörskedjan.

Våra medarbetare

Så snart du kliver innanför dörren är det lätt att se att PopSockets inte är ett vanligt företag. Visst har vi en massa bra produkter som spelar en roll i det, men det mesta har vi våra medarbetare att tacka för.


Hos vissa företag är mångfald inget annat än ett modeord. Vi vill aldrig vara så. Faktum är att vi har tagit – och fortsätter att ta – betydande steg för att upprätthålla en inkluderande arbetsplats. Några av dessa åtgärder inkluderar att aktivt rekrytera kandidater från olika bakgrunder, utnyttja vårt partnerskap med Hispanic/Latino Professionals Association för att hjälpa till att öka antalet ansökningar från underrepresenterade grupper, erbjuda lika mamma- och pappaledighet, flexibla starttider.