Det var en gång en filosofiprofessor som hette David Barnett. Som filosofer brukar hade David ett liv fullt av nyfikenhet och innovation. Dessa egenskaper gjorde att han en dag skapade världens allra första PopGrip med ett par knappar som han klistrade fast på baksidan av sin telefon. Idag är PopSockets en global sensation, med över 165 miljoner sålda PopGrips i över 68 länder i hela världen. Förutom PopGrips tillverkar företaget även andra tillbehör, t.ex. PopTops, PopWallets och en supersnabb telefonladdare. Allt för att göra ditt liv lite lättare och väldigt mycket roligare.

PopSockets har även som ambition att göra positiv skillnad i världen. Det är det som välgörenhetsprogrammet Poptivism handlar om. Sedan programmet startade 2018 har PopSockets donerat över 3 miljoner US-dollar i pengar och produkter till olika ideella organisationer.

Ladda ner vårt digitala presskit här.

Högupplösta logotyper kan laddas ner här .

För pressrelaterade frågor (t.ex. förfrågningar om högupplösta bilder, intervjuer, medverkande i tidskrifter, lanseringar), kontakta pr_emea@popsockets.com.

Frågor som inte rör media, t.ex. kundtjänstfrågor eller erbjudanden om samarbete med influencers, kommer inte att besvaras om de skickas till den adressen. Kontakta oss istället på följande länkar:

Kundtjänst

Influencers