Vad är MagSafe och hur fungerar det?

Kommer du ihåg lanseringen av iPhone 12-modellerna? Lanseringen hade stor inverkan på iPhones användarupplevelse när Apple introducerade MagSafe-tekniken. Men vad är MagSafe? MagSafe är en smart magnetisk teknik designad speciellt för iPhone 12, iPhone 13 och iPhone 14-modeller.

 

iPhone har numera interna laddningsspolar på baksidan av telefonen som är fyllda med magneter för att se till att din laddare alltid fäster korrekt. NFC-antennen hjälper också din iPhone att känna igen vilket tillbehör som används.Varför bör du skaffa MagSafe-tillbehör?

Utöver att ladda din iPhone upp till dubbelt så snabbt kan du enkelt fästa och ta bort dina favorittillbehör på baksidan av telefonen. MagSafe-magneter fäster endast på MagSafe-kompatibla tillbehör, så du behöver inte oroa dig för att de ska störa andra magnetiska enheter.

 

Se till att du använder ett MagSafe-kompatibelt skal för att utnyttja fördelarna med MagSafe-tillbehör. Du kan känna igen MagSafe-kompatibla skal med hjälp av en rund cirkel på baksidan av skalet.

PopSockets MagSafe Kompatibla Ekosystem

Easy on, Easy off. Utforska vårt sortiment av grepp, plånböcker, fästen och skal för MagSafe.

PopCase för MagSafe

PopCase för MagSafe levereras med en integrerad PopGrip Slide som låter dig använda din telefon på flera sätt. Skjut greppet till mitten för att använda din iPhone i liggande läge, eller skjut ner den för stående läge eller för trådlös laddning. 


Du kan också ta bort skjutreglaget från skalet för att fästa på PopGrip för MagSafe eller PopWallet för MagSafe.

PopGrip för MagSafe

PopGrip för MagSafe är ett utdragbart telefongrepp som klickar fast på baksidan av ditt MagSafe-kompatibla skal utan lim, tack vare MagSafe-magnetteknik.Vill du välja djärva färger och mönster? Föredrar du mer mjukare färger? Eller vill du hellre designa något unikt för den ultimata personliga touchen? Vad du än vill så det finns en MagSafe PopGrip för dig. 


Oavsett om du smsar med en hand eller tittar på videor kan du vara säker på att din telefon är säker i dina händer med PopGrip för MagSafe.

PopWallet+ för MagSafe

PopWallet+ för MagSafe är den perfekta lösningen när du vill bära dina viktigaste kort med dig men inte behöva bära runt en tjock plånbok.PopWallet+ för MagSafe har plats för tre kort. Du behöver inte heller oroa dig för att magneterna ska skada korten - inuti skalet finns en magnetisk sköld som skyddar korten.

PopMount för MagSafe

PopMount är den perfekta mobilhållaren för alla vinklar på alla ytor. PopMount för MagSafe fästs direkt på MagSafe-magneterna. Du kan använda den med våra MagSafe-kompatibla PopGrips eller ett MagSafe-kompatibelt skal.Kombinera din MagSafe PopMount med PopGrip för MagSafe eller PopCase för MagSafe.

Skapa ditt eget MagSafe-tillbehör

Ta alltid med dig dina bästa minnen eller nära och kära med ett unikt PopGrip för MagSafe. Möjligheterna är oändliga - du kan ladda upp din egen bild eller välja från bildbanken och lägga till text eller monogram.

MagSafe-grepp med en personlig design

Skapa din egen personliga PopGrip för MagSafe

Skräddarsydd PopWallet+ för MagSafe

Bär dina kort med stil i en skräddarsydd korthållare för MagSafe

Skapa ditt eget MagSafe-skal

Skapa ditt eget unika telefonskal med en skräddarsydd MagSafe PopCase

Våra bästsäljande MagSafe-tillbehör

Vanliga Frågor: PopSockets MagSafe-kompatibla tillbehör

Med vilka telefoner kan jag använda MagSafe-kompatibla tillbehör?

MagSafe är en magnetteknologi från Apple. Magneterna är placerade runt den interna laddningsspolen på iPhone 12 och nyare modeller. Detta säkerställer en sömlös och säker fastsättning av tillbehöret på din iPhone. iPhone upptäcker också närvaron av MagSafe-kompatibla tillbehör.

Dessa iPhones använder MagSafe-teknik:

 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

För att använda MagSafe-teknik måste ditt telefonskal vara MagSafe-kompatibelt. Ta en titt på PopSockets sortiment av MagSafe-kompatibla telefonskal och andra tillbehör.

Hur starka är magneterna i PopSockets PopGrip för MagSafe och PopWallet+ för MagSafe?

Mycket starka. PopGrip för MagSafe och PopWallet+ för MagSafe fäster säkert på din iPhone. De ger maximalt grepp och stöd, vilket gör det lättare att använda appar med en hand och titta på videor. Vill du ladda din iPhone trådlöst eller växla mellan PopSockets tillbehör? Du kan knäppa på och av PopSockets MagSafe-tillbehör när du vill.

Hur rengör du din MagSafe PopCase?

Ett flertal studier har visat att den genomsnittliga telefonen och skal är mycket smutsigare än vi tror och bör således rengöras med jämna mellanrum.

Rengör din MagSafe PopCase i 10 steg:

 1. Klicka av MagSafe PopCase från din telefon
 2. Lös upp lite mild handtvål i vatten
 3. Ta en svamp, doppa den i vattnet och torka av telefonskalet
 4. Ta en tandborste för de mindre tillgängliga fläckarna
 5. Envisa fläckar? Sätt lite bakpulver på tandborsten och skrubba (inte för hårt) bort fläcken
 6. Låt tvålen jobba i några minuter
 7. Skölj och dutta din MagSafe PopCase ren med en torr trasa
 8. Låt din PopCase torka i några minuter till
 9. Under tiden kan du rengöra din iPhone som rekommenderas av Apple
 10. Knäpp på din MagSafe PopCase tillbaka på din iPhone