Bli en

PopSockets Ambassador

Popsockets

Gå med i
#POPCOLLECTIVE


På PopSockets letar vi alltid efter personer som vill gå med i vårt ambassadörsprogram.

Förutom att göra fantastiska produkter för att hjälpa dig att ringa bättre, är vi dedikerade till att göra världen till en bättre plats genom vår växande användning av växtbaserade material och genom att direkt stödja miljömässiga och sociala välgörenhetsorganisationer över hela världen.

Så oavsett om du är helt ny på PopSockets, om du vill hjälpa oss att förändra världen till det bättre, eller om du helt enkelt bara vill prova några av våra senaste produkter och designer, vill vi att du ska vara en del av vårt#PopCollective!

Vad är det?


Att gå med i #PopCollective gör dig till en del av vår exklusiva PopSockets ambassadörscommunity. Det är supersnabbt och enkelt att ansöka, och när du väl är inne kan du välja roliga uppdrag att slutföra för en mängd olika belöningar.

Vem är det till för?


Alla och vem som helst! Fans av PopSockets-produkter, influencers ute efter de hetaste designerna, innehållsskapare som letar efter spännande kreativa utmaningar - vi välkomnar alla att ansöka!

Vad innebär det?


Vi vill att du sprider ordet och delar din kärlek till PopSockets och de fantastiska ändamål och välgörenhetsorganisationer vi stödjer på dina sociala kanaler för att hjälpa oss att göra världen till en bättre plats för alla!

Förmåner


Förutom att lägga vantarna på några av de mest eftertraktade PopSockets-designerna, ger vi också vårt #PopCollective tidig tillgång till nya produkter, presentkort att spendera på webbplatsen, exklusiva "enbart ambassadör"-erbjudanden och till och med monetära belöningar.


Vi älskar också att dela ditt innehåll på vår webbplats och våra sociala kanaler. Förra året visade vi till och med videor som våra ambassadörer gjorde på ikoniska London-byggnader, så det finns ingen gräns för hur långt ditt innehåll kan gå!

Vad våra ambassadörer säger


"Jag älskar att vara PopSockets-ambassadör. Gemenskapen är så positiv och stödjande!”

Olivia Hucker (Storbritannien)


“Jag är verkligen hedrad över att vara en av få killar. PopSockets-produkterna förändrar verkligen livet. Jag använder mina och byter dem dagligen.”

Gustav Mustapha (Tyskland)


"Jag älskar den här gemenskapen - det är som en stor familj."

Roberta Pavone (Italien)


"PopSockets ambassadörsprogrammet är verkligen ett beroende."

Janneke van Grinsven (Nederländerna)


”Jag är tacksam för samarbetet med PopSockets. Ett av få varumärken som stödjer mig som ny innehållsskapare.”

Mégane Hajlaoui (Frankrike)

Hur det fungerar

Ansök


Ladda ner appen från våra vänner på Brandbassador. Fyll i en superenkel PopSockets-ambassadöransökan.

Slutför uppdrag


Varje vecka lägger vi upp nya spännande uppdrag i Brandbassador-appen, som du kan slutföra när som helst.

Belöning


När du har slutfört uppdragen får du belöningar som VIP-poäng, presentkort, pengar och tidigare tillgång till våra nya produkter.

Vi vill ha dig!


Absolut vem som helst kan ansöka om att bli medlem i #PopCollective och gå med i vårt växande PopSockets-ambassadörsprogram - vi kan inte vänta med att träffa dig!